WIN | shoptrip naar Parijs met Smartphonehoesjes.nl

Win jij een shoptrip naar Parijs van Smartphonehoesjes.nl?

Deze maand is Smartphonehoesjes.nl een waanzinnig leuke actie gestart: een unieke contest waarbij deelnemers kans maken op een volledig verzorgde shoptrip naar Parijs voor twee personen!

 

Natuurlijk doe ik zelf ook mee aan de actie! Meedoen is super simpel: deelnemers maken een foto van hun outfit in combinatie met een telefoonhoesje en plaatsen deze op hun Instagram account of onder een actiebericht op de Facebook tijdlijn n Smartphonehoesjes.

Je bent vrij in het maken van de foto, het mag een selfie zijn maar ook alleen een outfit met hoesje.

Ik wilde een creatieve foto! Ik heb mijn trui aan van Vila, en mijn bril op. Ja hij heet ook echt fashion bril. Ik vind de smartphone wallet van Fab mijn leukste item van Smartphonehoesjes, een zwarte iphone cover is zo saai. En met een beeldje van de Eiffeltoren maak ik mijn foto’s helemaal klaar! Origineel toch? Niet een volledige outfit, maar wel wie ik ben.

De actie gaat verder op instagram! Hier plaats je namelijk een foto met de hashtag #SmartContest en @smartphonehoesjesnl. Ook moet je even smartphonehoesjes volgen, wel zo makkelijk!

Via facebook meedoen? Dan ook even de pagina like-en en de foto delen onder het actiebericht.

Appeltje eitje om dit te proberen, daarom doe ik het zelf ook! Ik ben benieuwd naar jullie foto’s!
Lees hier meer over SmartContest actie.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge