WINACTIE TWINKELTJE SJAALS

WINACTIE TWINKELTJE SJAALS

We hebben erg leuk nieuws voor jullie!

Maar liefst 10 weken lang mag HollandStyle Sjaals verloten onder onze lezeressen.

Het is heel simpel, een winactie duurt 1 week, je maakt dus maar liefst 10x kans op een sjaal.

Iedere week delen we de sjaal met je en vertellen we wat te doen.

Wat te doen?

Vertel hieronder waarom jij de sjaal zou moeten winnen.
Volgย @TwinkeltjeNLย op twitter en RT het bericht

That’s all!

Doe jij mee?

sjaal111

38 Responses
 • Tineke Landwier
  december 13, 2013

  Hallo, bonjour,

  Ik waag mijn kans heel graag voor dit magnifique sjaal ! Ik zou dat graag over mijn schoulder hebben zodat mijn 50ste jaar op aarde warm blijft ๐Ÿ™‚

  Ik deel overal verder ๐Ÿ˜‰

  Liefs,

  Tineke

  @tinekeland op twitter

 • Diana De Meyer
  december 13, 2013

  Helaas kan ik niet meedoen op Twitter want dat heb ik niet. Ik volg wel Twinkeltje op facebook, hoop dat dat ook goed is! ๐Ÿ˜€ Waarom ik wil winnen? Ik vind dit een fantastische mooi sjaal! En aangezien ik nog geen mooie sjaals heb voor de winter doe ik heel graag mee! ๐Ÿ˜€ Echt fantastisch mooi, ik ga heel hard duimen! <3

  Fijne feestdagen! ๐Ÿ™‚

  Liefs Diana

 • Xaviera Jamie
  december 13, 2013

  Wat een warme en chique actie. Ik doe heel graag mee en wens u fijne Feestdagen toe en een sprankelend 2014!

 • Monique
  december 13, 2013

  Gewoon omdat ie mn zwarte jas opvrolijkt ๐Ÿ™‚

 • valery felies
  december 13, 2013

  heel mooie sjaal ik wil die winnen want ik vind het een heele mooie sjaal

 • Eva Narcisz
  december 13, 2013

  Prachtige sjaal met prachtige kleuren !! Dit is zeker een must-have voor de koudere dagen , loop je er gelijk fashionable bij ! Echt het perfecte accessoire voor elke outfit! Ik maak graag kans . Ik volg TwinkeltjeNL op twitter en heb deze actie geretweeted.

 • Jacomijn Kroon
  december 13, 2013

  Ik ben een enorme koukleum; heb het altijd koud! Dus zo’n mooie sjaal om mij lekker warm te houden is zeer zeker welkom! Fijne feestdagen!

 • pien
  december 13, 2013

  Omdat ik verlang naar de warmte van deze sjaal en ik vandaag wat te vieren heb. #trouwdag groetjes @skypien

 • Michelle Kaiser
  december 13, 2013

  De reden dat ik mee doe om kans te maken op deze Sjaal is mijn Duitse Oma die ik eerste kerstdag sinds 7 maanden weer zie. Mijn oma heeft prachtig mooi zilver haar en deze sjaal zou ik haar met Kerst willen geven. Een mooi cadeau en ze is al 76 dus haar zou dit perfect staan. Een zeer geschikt en prachtig mooi cadeau.

 • natasja kroneman
  december 13, 2013

  Ik zou deze beauty dolgraag winnen om iedere outfit een mooie boost te geven. Heerlijke kleuren word er helemaal vrolijk van, een beetje kleur in deze donkere dagen is meer dan welkom…XX

 • Sjannie van Uden
  december 13, 2013

  Dit zou een prachtig mooi cadeau zijn voor mijn 60ste verjaardag op 28 december!!!

 • Joyce van de Sande
  december 13, 2013

  Super actie en super spullen! Ik doe graag meeee <3

 • Sjannie van Uden
  december 13, 2013

  Dit zou een prachtig mooi cadeau zijn voor mijn 60ste verjaardag op 28 december.xx

 • Grete
  december 13, 2013

  Wat een mooie sjaal! Ik hou van dat soort printjes en heb een heel mooi grijs effen jurkje, waarbij hij prachtig zou staan!
  Ik volg @TwinkeltjeNL en @HollandStyle natuurlijk allebei op twitter (als @Zeemeervrouw)

 • Jacqueline Brouwer
  december 13, 2013

  Omdat ik nog een super mooie sjaal zoek om mee te pronken

 • Heidi Steven
  december 13, 2013

  Ik vind dat ik moet winnen omdat ik het altijd zo koud heb en een mooie sjaal dus goed kan gebruiken ๐Ÿ™‚

 • Tessa
  december 13, 2013

  Wat een heerlijke warme sjaal en hij is ook nog eens prachtig. Bericht getweet en nu maar duimen.

 • Jorine
  december 14, 2013

  ik jullie beide site geliked op twitter en de actie geretweet, en waarom ik meedoe??? het is schandalig maar ik heb nog geeneens een heerlijke wintersjaal, dus laat mij warm de winter doorkomen, zou ik zeggen.

  XXX Jorine

 • Sarena
  december 14, 2013

  Deze prachtige sjaal zal mij meer kleur en
  glamour geven in deze donkere dagen!

  @Carlito0011

 • Johanna Aangenendt
  december 14, 2013

  Leuke spullen bij twinkeltje daarom doe ik graag mee!

 • Sylvia
  december 15, 2013

  Prachtige sjaal! Draag het hele jaar door sjaals. Graag zou ik deze mooie sjaal willen dragen!

 • Pietie Eijzinga
  december 15, 2013

  Geweldige sjaal met die prachtige zachte rose en grijs tinten, zou hem graag winnen voor bij mijn grijze jas zou hij prachtig bij staan. Ik zou zeggen Make my day!!

 • Anita H.
  december 16, 2013

  Voor “moeten winnen” heb ik geen motivatie, wel voor “graag willen winnen”. Ik vind dit namelijk een bijzonder mooie sjaal; mooier dan de exemplaren die ik in mijn bezit heb. Dit is echt een eyecatcher; die kan mijn saaie (maar warme) ski-jack mooi wat opwaarderen. Daarbij is deze lekker royaal. Heel fijn op de fiets.

 • ilse niekerk
  december 16, 2013

  mooi kerst kado

 • Marina
  december 16, 2013

  Wauww wat een prachtige shawl, ben helemaal verliefd! Wat een prachtige kleuren!! Als echte koukleum ben ik ecgt genoodzaakt om heerlijke warme shawls te dragen. Natuurlijk wil ik er als mama ook stylish bijlopen, nou dat zal met deze zeker lukken! Echt een unieke kans, ik doe mee!,Twitter heb ik niet, maar ik ga jullie op Facebook zeker promoten! Duimen!!!

 • Amber Woudstra
  december 16, 2013

  Deze sjaal zou denk ik heel erg leuk passen bij de nieuwe kleding die ik afgelopen weekend heb gekocht. Het zou een perfecte accessoire zijn, want de kleuren van de afbeelding zijn echt heel erg leuk. ๐Ÿ™‚

 • Jacqueline
  december 16, 2013

  Gewoon omdat hij zo ontzettend mooi is

 • Jenny van Gastelen
  december 16, 2013

  Ik ben gek op mooie aparte sjaals. Ik ga momenteel de deur niet uit zonder sjaal. Ik heb meerdere wat dikkere wintersjaals, dit is een mooie lekkere warme, niet te dikke, maar wel een lekkere brede sjaal. Voor als het minder koud is buiten, ook handig om zo even om te slaan (als je even naar buiten moet). En om eventueel binnen te dragen. Deze kleurencombinatie vind ik prachtig, ik ga ervan uit dat de 9 anderen net zo mooi zijn. Deze sjaal heb ik nog niet eerder gezien, ik zou er graag voor in aanmerking willen komen.
  Helaas heb ik geen Twitter, ik heb deze actie echter wel geliked + gedeeld.

 • Diana Hamelijck
  december 17, 2013

  Ik vind deze omslagsjaal echt waanzinnig mooi!
  Hou van sjaals, in alle kleuren.
  Heerlijk warm voor buiten! maar ook binnen is het heerlijk.
  Het geeft ook een hele mooie uitstraling!
  Zou graag deze schitterende sjaal winnen!
  met hele lieve groetjes Diana ๐Ÿ™‚

 • Miranda
  december 17, 2013

  Het zou een fijne sjaal zijn voor de wintersport

 • Jessica Duivenvoorde
  december 17, 2013

  Ik zou deze graag willen winnen, omdat hij geweldig zou staan bij mijn nieuwe donkerblauwe jas!

 • Jacoba
  december 17, 2013

  Ik wil winnen omdat het een mooie sjaal is en omdat het winderig is bij de bushalte ’s ochtends.. ๐Ÿ˜‰

 • Jacoba
  december 17, 2013

  O, en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Jacoba1970/status/412871731921965056

 • An Itaas
  december 17, 2013

  Om de kleding die ik heb met foute kleuren af te zwakken!

 • Sylvia van Os
  december 17, 2013

  Tja … ik ben nou eenmaal een sjaalofiel ๐Ÿ™‚

 • Ling
  december 17, 2013

  Ik houd van sjaals en ze maken je outfit af.

 • Josee van Rooij
  december 18, 2013

  Wat een mooie sjaals, waarom ik deze wil winnen, omdat ik er ook mooi uit wil zien als ik buiten loop! en met deze sjaals maak ik vast de blits….en daar hou ik dus van ๐Ÿ˜‰ en leuke actie natuurlijk!

 • Melissa
  december 20, 2013

  Deze sjaal past echt perfect bij mijn nieuwe shirt en broek!!
  En met deze sjaal is mijn outfit helemaal af!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge