Zwarte bio-actieve tandpasta, zou jij het gebruiken?

Als je écht van je gebit houdt, moet je kiezen voor de best mogelijke tandpasta. Toch?

Die gedachte lag 15 jaar geleden ten grondslag aan de ontwikkeling van Splat, een serie ‘premium’ tandpasta’s met een eigenzinnige formule, uitsluitend natuurlijke grondstoffen en ongekende resultaten. Meest opvallend in het assortiment: Splat Blackwood, een gitzwarte bio-actieve tandpasta op basis van berkhoutskool, voor extra witte tanden. 

 

Splat Blackwood, een gitzwarte tandpasta met bijzondere eigenschappen

 

In een segment waar het ene merk nóg harder roept dat het beter werkt dan het andere, is het knap dat SPLAT zonder noemenswaardige reclame-inspanningen inmiddels in 47 landen zo’n groot succes is. Herstel: 48 landen want ook bij ons ligt deze tandpasta inmiddels de schappen, vooralsnog exclusief bij de Etos.
SPLAT BlackwoodGeen smaakjes maar samenstellingen
De eigenzinnigheid van het merk begint al bij de variëteiten: SPLAT is er in verschillende smaken en in een groot aantal natuurlijke samenstellingen, elk met hun specifieke doel. Zo is er een variant die ervoor zorgt dat wijn en koffiedrinkers minder last hebben van verkleuringen, een versie met gember voor mensen die langer een natuurlijk frisse adem willen, eentje met magnolia-extract voor gevoelige tanden en natuurlijk is er ook een ‘extreme white’ die met hulp van een reeks natuurlijke ingrediënten de tanden tot wel twee tinten lichter maakt.

Zwarte tandpasta
De SPLAT Blackwood is het vlaggeschip van de reeks. Met z’n 7,99 euro per tube zeker niet de goedkoopste, maar daar krijg je wel een tandpasta voor met een aantal unieke eigenschappen, waar de gitzwarte kleur er één van is. Die kleur komt van Karelische berkhoutskool dat een bewezen effectiviteit heeft bij het veilig bleken van tanden. In de smaak zullen sommigen die van jeneverbessen herkennen en dat klopt, want die zijn ook een belangrijk bestanddeel. Het extract van deze bessen beschermt – samen met diverse andere werkzame bestanddelen – de mond en tanden tegen bacterie- en plakvorming en zorgt voor een betere pH balans. Het natuurlijke Biosol is toegevoegd als bewezen effectieve ontstekingsremmer.

Probeer de eigenzinnige varianten van de Splat tandspasta’s zelf ook eens:
–        Splat Blackwood €7,99
–        Splat Organic € 6,99
–        Splat White Plus € 3,49
–        Splat Sensitive € 3,99

www.Splatoralcare.nl

1 Response
  • wendy
    januari 18, 2017

    Oh war apart! Ben nu heel nieuwsgierig, maar 8 euro voor een tandpasta vind ik wel veel hoor.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge